Giovanni van Bronckhorst: “Zonde voor Feyenoord”

Feyenoord begon het seizoen ongekend slecht maar onder de nieuwe trainer Dick Advocaat werd de weg naar boven flink ingezet. Des te jammer dat vanwege de coronacrisis de competitie nu stil ligt.

Giovanni van Bronckhorst zegt in een interview met De Telegraaf: “Het afbreken van het seizoen is zonde voor Feyenoord.” De voormalige trainer van de traditionele Eredivisie-topclub was in februari in Nederland en bracht een bezoekje aan trainingscomplex 1908: “Het was hartstikke leuk om iedereen weer te zien. Ze hebben het begin dit seizoen heel moeilijk gehad, dan is het dubbel zo knap als je het kan omzetten naar de situatie zoals die nu is op de ranglijst en met het bereiken van de bekerfinale.”

De huidige coach van het Chinese Guangzhou R&F houdt zijn oude cluppie nog goed in de gaten: “Ik heb jaren deel uitgemaakt van de club. Eerst als speler in de jeugd en in het eerste elftal, daarna als assistent en uiteindelijk als hoofdtrainer. Nu is het als buitenstaander voor mij mooi om te zien hoe iedereen zich ontwikkelt.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!