FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord ziet concurrentie groeien in strijd om opvolger Berghuis’

Feyenoord ziet in de Roemeen Dennis Man de perfecte opvolger van Steven Berghuis. Laatstgenoemde dreigt namelijk deze zomer te vertrekken bij de Rotterdammers.

De 21-jarige Roemeen is nu nog actief voor FCSB, maar een mooie transfer lonkt in zijn geval. Eerder konden we al lezen dat Feyenoord en Atalanta Bergamo in de race zijn voor Man. Fanatik schrijft nu dat ook Fenerbahçe zich in de strijd mengt.

FCSB, voorheen beter bekend als Steaua Boekarest, noemde aanvankelijk een transfersom van zeker vijftien miljoen euro. Dat zou inmiddels nog een derde van over zijn: circa tien miljoen euro. Feyenoord formuleerde naar verluidt een bod van zeven miljoen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *