‘Ajax en Feyenoord mogelijk gedupeerd vanwege FIFA-beslissing’

De FIFA overweegt om de leeftijdslimiet voor de Olympische Spelen met een jaar te verhogen. Mocht dit daadwerkelijk gebeuren dan kan dit harde consequenties hebben voor zowel Ajax als Feyenoord.

“Zo lijkt de olympische droom van zowel Marcos Senesi als David Neres nog niet vervlogen, ook al is het evenement een jaar uitgesteld”, schrijft het Algemeen Dagblad. “Normaal mogen voetballers ouder dan 23 jaar niet meedoen aan de Olympische Spelen, drie dispensatiespelers uitgezonderd.”

“Nu wil de FIFA clementie tonen met de generatie van 1997. Van alle spelers die straks toch naar Tokio mogen, kun je een heel aardig denkbeeldig elftal vormen. En ook al is Jong Oranje niet geplaatst, de eredivisie is goed vertegenwoordigd”, aldus het AD.

Feyenoorder Senesi en Ajacied Neres zijn twee kandidaten, respectievelijk namens Argentinië en Brazilië. Voor beide Eredivisie-clubs is dat vanzelfsprekend pas een probleem indien het duo dan nog op de loonlijst staat. Gezien de geluiden uit de transfermarkt is dat niet vanzelfsprekend.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!