FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat na Bozenik nog een scorende spits binnenhalen’

Frank Arnesen de technisch directeur van Feyenoord speurt naar koopjes. Op het moment heeft hij Dario Vizinger van NK Celje in het vizier. Een spits met een goed doelpunten gemiddelde. Zijn marktwaarde wordt geschat op zón 800.000 euro.

De 21-jarige spits, die ook op beide flanken uit de voeten kan, scoort erop los in de Sloveense competitie. Hij staat al weer op achttien doelpunten in 24 duels en scoort elke 118 minuten een goal. Daarnaast heeft Vizinger ook nog eens acht assists achter zijn naam staan.

Feyenoord zou ook in de markt zijn voor Dennis Man van Steaua Boekarest, maar dat is een dure optie. Atalanta Bergamo heeft naar verluidt 10 miljoen euro over voor deze voetballer uit Roemenië.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *