‘Leroy Fer wil aflopend contract dolgraag verlengen’

Sinds deze zomer speelt Leroy Fer weer voor Feyenoord. Hij tekende een éénjarig contract dat deze zomer dus weer afloopt. Het is geen geheim dat de middenvelder gaarg ook na de zomer nog in Rotterdam speelt.

“Het is geen geheim dat ik het heel erg naar m’n zin heb bij Feyenoord”, vertelt hij in de Instagram-stories van Feyenoord. “Dat weet iedereen, alleen is voetbal nu bijzaak en leven we van dag tot dag. Laten we eerst met z’n allen gezond uit deze crisis komen. Daarna kunnen we kijken wat de toekomst ons brengt, maar ik heb het wel heel erg naar m’n zin.”

Zijn huidige verbintenis loopt op 30 juni af en het is nog altijd onduidelijk wat Feyenoord van plan is met de routinier.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!