FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-prijs voor Steven Berghuis keldert door coronacrisis’

De coronacrisis heeft ook invloed op de vraagprijs voor voetballers. Dit benadrukt analist en voormalig topvoetballer Wim Kieft.Kieft noemt als voorbeeld Steven Berghuis, die aan een uitstekend seizoen bij Feyenoord bezig is en daar komende zomer graag van zou willen profiteren met een buitenlandse transfer.

“Heracles Almelo mist miljoenen transfergeld omdat topscorer Dessers in een verlaten transfermarkt moet worden verkocht en Feyenoord loopt de hoofdprijs voor Steven Berghuis net zo goed mis”, stelt Kieft.

Volgens diverse media had Feyenoord een vraagprijs van 15 miljoen euro, een bedrag dat PSV afgelopen jaar al klaar voor hem had liggen. Maar het lijkt dus vrijwel zeker dat de uiteindelijke transfersom die een club – onder meer AS Roma is geïnteresseerd – neerlegt voor Berghuis lager uit zal pakken..

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *