FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord was dicht bij terughalen van ervaren spits’

Afgelopen transferperiode versterkte Feyenoord zich met de spits Robert Bozenik maar ze waren ook dicht bij een andere speler. Namelijk Fedor Smolov. In het verleden speelde hij al eens in Rotterdam.

Dat onthult de aanvalsleider, die in 2010 al voor Feyenoord uitkwam, in de Russische media. “Er was een optie bij Feyenoord, maar Lokomotiv Moskou weigerde. Ik stond open voor Feyenoord, er zat wat in.” Even later sprak Smolov ook nog met Leonid Slutsky, de bij Vitesse vertrokken landgenoot van hem. “Hij begreep mijn situatie. Maar uiteindelijk ben ik naar Celta de Vigo vertrokken, het ging heel spontaan. Het is mooi dat alles op zijn plek is gevallen. Lokomotiv had me waarschijnlijk ook niet naar Rubin Kazan laten vertrekken.”

Naast Celta de Vigo was ook West Bromwich Albion op de markt voor de 39-voudig international. “Die optie was twee of drie dagen eerder gekomen. Maar West Brom speelt in de Championship en daar wilde ik niet echt naartoe. Daardoor heb ik er niet over nagedacht. Ik heb gezegd dat ik in Engeland wilde spelen. Maar toen ik van de club hoorde, zei ik tegen mijn zaakwaarnemer: ‘Nee, bedankt’.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *