FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Marcos Senesi doet coronaonthulling: ‘Als Feyenoord dat wil’

Bij topclubs als Juventus en FC Barcelona zijn de salarissen van de spelers al drastisch omlaag gegaan maar in de Eredivisie zagen we zoiets nog niet. Toch valt het niet uit te sluiten dat het ook in Nederland gaat gebeuren.

We weten bijvoorbeeld dat Feyenoord er financieel gezien niet heel erg florissant voorstaat… Gaan de Rotterdammers Barça en Juve achterna? Marcos Senesi zegt in een interview met Olé: “Daar hebben wij nog helemaal niks over gehoord. Maar mocht de club het moeilijk krijgen, dan gaan we praten en wordt er een akkoord bereikt.”

Zonder morren? “Ja, want de hele selectie snapt best dat dit een uitzonderlijke situatie is. Je moet solidair zijn met elkaar en als één front optrekken: voetbal is eventjes niet belangrijk.”

Senesi transfereerde in de afgelopen zomer van San Lorenzo naar De Kuip, maar wordt nu al weer in verband gebracht met een nieuwe transfer: “Ik ben van de Nederlandse competitie gaan houden, maar als je me naar mijn dromen vraagt: de Premier League, Serie A en Primera División zie ik wel zitten!”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *