‘Toptransfer in de maak voor Rick Karsdorp’

Sinds deze zomer speelt Rick Karsdorp op huurbasis voor Feyenoord. Hij wordt gehuurd van het Italiaanse AS Roma waar hij amper aan de bak kwam. Omdat hij nogal duur is wordt het lastig voor de Rotterdammers om hem definitief in te lijven maar wellicht krijgt de vleugelback een herkansing in de Serie A.

Volgens de krant Corriere dello Sport denkt de clubleiding in het San Paolo-stadion bij Napoli namelijk dat de rechtsback over voldoende kwaliteiten beschikt om het alsnog te maken in het Italiaanse voetbal. De club van onder meer Arek Milik (oud-Ajax) en Hirving Lozano (oud-PSV) zou dan ook serieus in de markt zijn voor de handtekening van Karsdorp.

Mogelijk is de vleugelverdediger een koopje voor de topclub uit Napels. Eerder konden we lezen dat Roma 8 miljoen euro voor hem zou verlangen, maar dit lijkt niet realistisch. Waar de marktwaarde van Karsdorp eerder namelijk op 9 miljoen euro werd geschat, is hier nu nog maar 4 miljoen euro van over.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!