FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord incassert flinke klap in strijd om vervanger Steven Berghuis’

Feyenoord ziet in de Roemeen Dennis Man de perfecte opvolger van Steven Berghuis. Laatstgenoemde staat deze zomer voor een vertrek bij de Rotterdammers. Volgens het Roemeense GSP wil Feyenoord tot zeven miljoen euro gaan om hem over te nemen maar zijn club FCSB wil meer.

Nu is ook het Italiaanse Atalante Bergamo in beeld voor hem gekomen. Zij willen tien miljoen euro betalen en lijken hiermee de Rotterdammers te zijn voorbijgestreefd. Voor de hele coronacrisis wilde FCSB maar liefst veertien miljoen euro voor hem ontvangen. Naar verluidt hebben ze vanwege het virus hun vraagprijs enigzins naar beneden bijgesteld.

Bij Atalanta moet hij de vervanger gaan worden van Josep Ilicic. De 32-jarige scherpschutter heeft zich vanwege zijn goede prestaties in de kijker gespeeld van enkele grote clubs en dreigt dus te gaan vertrekken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *