FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord ziet vraagprijs ontzettend kelderen vanwege de coronacrisis’

Feyenoord ziet in de Roemeen Dennis Man de ideale opvolger van Steven Berghuis. Maar het is nog maar de vraag of de speler van FCSB volgend seizoen te bewonderen is bij de Stadionclub.

Om te beginnen met het goede nieuws: Man hoeft niet langer de absolute hoofdprijs op te brengen. Volgens GSP heeft FCSB, in het verleden beter bekend als Steaua Boekarest, de vraagprijs van vijftien miljoen euro als gevolg van de coronacrisis moeten terugbrengen tot tien miljoen euro. Dat komt in de buurt van de zeven miljoen euro die Feyenoord voor hem over zou hebben.

Dat is echter maar één kant van het verhaal. Champions League-sensatie Atalanta Bergamo zou zich nu óók willen versterken met de sensatie van de Roemeense club. De club van Hans Hateboer en Marten de Roon zou Josip Ilicic kunnen verkopen voor veel geld en zou daarmee de rechtsbuiten van FCSB willen aantrekken.

Naar verluidt heeft Feyenoord zelfs al contact gehad met Man. Feyenoord-scout Steven Aptroot was in maart in Boekarest en zou daar met zowel spelers als zaakwaarnemer Anamaria Prodan hebben gesproken. Vooralsnog was de transfersom nog een probleem, maar er lonkt dus goed nieuws.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *