‘Clubs als Feyenoord hebben supporters die echt niet thuis gaan zitten’

De KNVB zet in op het uitspelen van de Eredivisie. De heren van het programma FC Rijnmond zijn niet zo positief over dit streven van de KNVB. Volgens Dennis van Eersel is het niet realistisch om medio juni weer te voetballen.

“Ik snap de ambities en de wens bij de KNVB, maar het is erg onrealistisch. Ik verwacht niet dat burgemeesters al dan niet met publiek wedstrijden laten spelen binnen hun gemeente. Clubs als Feyenoord hebben fans die echt niet thuis gaan zitten als hun club bijvoorbeeld tegen Ajax speelt”, zegt de Feyenoord-watcher op de website van Rijnmond.

Ook Sinclair Bischop verwacht niet dat er in juni wordt gespeeld. “Er zullen tegen die tijd wel wat maatregelen van de overheid en RIVM zijn afgeschaald, maar het verbod op grote bijeenkomsten zeker nog niet deze zomer. Burgemeesters geven inderdaad geen toestemming. Er zitten zoveel haken en ogen aan. Ik denk dat het al een ambitieus plan zou zijn om in augustus aan een nieuwe competitie te beginnen.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!