‘Feyenoord doet clubicoon Dirk Kuyt een officieel voorste

Zoals bekend neemt Feyenoord aankomend seizoen deel aan de beloftecompetitie onder de 21 jaar. De gedroomde kandidaat om dit team te gaan trainer is Dirk Kuyt. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

Feyenoord heeft dit al bij de oud-international van het Nederlands elftal neergelegd: “De Katwijker heeft echter nog niet toegehapt bij dit voorstel. Toetreding tot de technische staf van het eerste elftal, een scenario dat eerder zo voor de hand lag bij Kuyt, lijkt voor even niet meer aan de orde. De kans dat Dick Advocaat bijtekent, is levensgroot. Als dat inderdaad zo is, blijft rechterhand Cor Pot ook in de Kuip. John de Wolf, Said Bakkati en keeperstrainer Khalid Benlahsen staan al langer onder contract en blijven zeker.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!