FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet spelers halen voor deze posities maar er is een probleem’

Mocht Feyenoord erin slagen om Steven Berghuis voor de club te behouden dat betekend dat automatisch dat de Rotterdammers weinig kunnen uitrichten op de transfermarkt. Dit weet clubwatcher Martijn Krabbendam te melden van Voetbal International.

Volgens Krabbendam ontstaat er ruimte in het salarishuis door meerdere aflopende contracten, maar is er geen transferbudget. “Geld om spelers te kopen is er niet. Of ze moeten Orkun Kökcü verkopen en met dat geld wat gaan doen”, zegt Krabbendam bij Veronica Inside. Hij meldde al dat Feyenoord hoopt op een langer verblijf van Berghuis, mede door de coronacrisis.

Krabbendam benadrukt dat Feyenoord weer creatief moet zijn. “Ze moeten twee middenvelders en een buitenspeler hebben, omdat Sinisterra pas aan het einde van het jaar terug is”, vertelt hij. “Het is niet meer zo dat Feyenoord spelers uit de Eredivisie gaat halen. Ze kiezen duidelijk voor een andere route, met jonge spelers zoals Bozeník.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *