FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord ziet opnieuw een jeugdspeler naar Ajax vertrekken’

De afgelopen jaren verloor Feyenoord een aantal van haar toptalenten aan Ajax. Recente voorbeelden zijn Steven van der Sloot en Rico Speksnijder. Zij waren van mening dat ze zich in Amsterdam beter konden door ontwikkelen.

En nu volgt ook Averiy Appiah (14), zo meldt hij zelf via Instagram. “Na vijf mooie jaren bij Feyenoord heb ik besloten om de club te verlaten. Op deze manier kan ik mij als voetballer verder ontwikkelen. Met ingang van het nieuwe seizoen zal ik mij aansluiten bij Ajax.”

Appiah, centrale middenvelder van beroep, kwam in 2015 vanaf Sparta AV naar Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *