FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jaap Stam dichtbij nieuwe baan na Feyenoord-debacle’

Het ziet ernaar uit dat Jaap Stam op korte termijn gaat worden gepresenteerd als hoofdtrainer van een nieuwe club. Het gaat naar verluidt om het Amerikaanse FC Cincinnati. De club waar Ron Jans onlangs werd weggestuurd vanwege racistisch gedrag.

Stam en Dominic Kinnear, de huidige assistent-trainer van de Amerikaanse topclub LA Galaxy, zijn volgens The Atletic de enige overgebleven kandidaten.

In februari erkende Stam al dat het ‘een mooi avontuur zou zijn’, in gesprek met Veronica Inside. “Het is een mooi land, de mensen hebben een enorme drive in alles wat ze doen, met een geweldige mentaliteit en kwaliteit.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *