‘Feyenoord komt met officieel bod op speler van Trabzonspor’

Sinds dit seizoen huur Feyenoord de Portugese verdediger Edgar Manuel Ie van het Turkse Trabzonspor. De Rotterdammers zijn content met de huurling en willen hem nu definitief gaan inlijven.

Volgens het dagblad Sabah is Feyenoord van plan om binnenkort al op de proppen te komen met een officieel bod voor de diensten van Ié, die een transferwaarde vertegenwoordigt van 3 miljoen euro.

Het is echter niet klaar als een klontje dat de voetballer uit Guinee-Bissau volgend seizoen ook daadwerkelijk in De Kuip speelt. Trabzonspor wil namelijk met hem door en Ié heeft nog een contract in de Süper Lig dat doorloopt tot medio 2022, dus zijn werkgever heeft best wat te zeggen. Desondanks schrijft het bovengenoemde medium dat het balletje vooral bij de verdediger en zijn zaakwaarnemer ligt, omdat zij moeten bepalen wat zij willen met betrekking tot de toekomst.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!