FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dick Advocaat neemt beslissing over toekomst bij Feyenoord’

Door de coronacrisis dreigt de Eredivisie niet te worden uitgespeeld. Dit zou zomaar kunnen betekenen dat Dick Advocaat zijn laatste wedstrijd als coach van de Rotterdammers al achter de rug heeft. Ook al geloofd clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International dit niet.

Hij is er namelijk van overtuigt dat de ‘kleine generaal’ gaat bijtekenen bij de Stadionclub. “Rob Janssen gaat binnenkort naar Feyenoord om te praten over een aantal spelers, zoals Leroy Fer. Daar hebben ze een optie voor verlenging op, die zullen ze wel gaan lichten. Dan nemen ze de situatie van Dick ook gewoon mee, en ik denk dat hij wel blijft.”

“Dick bemoeit zich nu al met de voorbereiding voor volgend seizoen, voor zover dat mogelijk is, hij denkt na over de invulling van de selectie. Dat doe je niet als je besluit om te stoppen. Hij gaat door, ja”, aldus Krabbendam in Veronica Inside.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *