‘Rob Jansen gaat binnenkort met Feyenoord over contracten praten’

Zaakwaarnemer Rob Jansen gaat binnenkort met Feyenoord om de tafel om te praten over een aantal contracten van selectiespelers. Dit weet clubwatcher Martijn Krabbendam te melden van Voetbal International.

“Rob Jansen gaat binnenkort naar Feyenoord om over een aantal spelers te praten, waaronder Leroy Fer. Ik denk dat ze zijn optie gaan lichten”, zegt Krabbendam bij Veronica Inside.

Ook Advocaat komt dus ter sprake, weet de Feyenoord-watcher. “Dan nemen ze de situatie van Dick mee. Ik denk dat hij blijft. Hij denkt na over de invulling van de selectie voor volgend seizoen. Dat doe je niet als je denkt te stoppen. Hij gaat door”, zegt hij vervolgens stellig.

Advocaat zit voorlopig thuis vanwege de coronacrisis. “Voor Dick verandert er niet veel, behalve dat hij niet op het veld staat. Hij kijkt voetbalwedstrijden en documentaires.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!