‘Feyenoord gaat flink cashen deze zomer met verkoop van Marcos Senesi’

Zijn start was niet indrukwekkend te noemen maar inmiddels heeft Marcos Senesi zich opgewerkt tot een sterkhouder bij Feyenoord. Er lonkt dan ook een mooie transfer voor hem.

Voetbal International citeert eerdere uitlatingen van zaakwaarnemer Henk Timmer: “Omdat de club met Senesi een topspeler in huis haalt die er op termijn voor zorgt dat niet alleen Ajax, maar nu ook een keer Feyenoord een speler voor plus twintig miljoen kan verkopen.”

Ook gaf Timmer bij FOX Sports aan: “Ze willen hem best graag houden, maar het is voor Feyenoord ook weleens mooi dat ze kunnen cashen voor een speler die ze zelf hebben ontdekt. Dat hoort ook bij die prachtige, grote club.”

VI concludeert zelf: “Hij weet zijn waar als zaakwaarnemer goed te verkopen, maar waarschijnlijk zit Timmer met zijn voorspelling van plus twintig miljoen van begin september vrij aardig in de buurt.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!