FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Gigantische Steven Berghuis-stunt in de maak voor Feyenoord’

De kans was levensgroot dat Steven Berghuis na de zomer voor een andere club zou spelen dan Feyenoord maar de coronacrisis lijkt alles te hebben veranderd. Bij de Rotterdammers groeit namelijk de hoop dat hij ook na de zomer in Rotterdam zal voetballen.

“Ze hopen dat Berghuis blijft”,beaamt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam vrijdagavond in Veronica Inside. “Hij heeft een clausule in zijn contract. PSV wilde vijftien miljoen bieden, maar daar kregen ze de kans niet voor omdat Feyenoord niet eens wilde praten.”

Krabbendam vervolgt: “Hij heeft in zijn contract een bijna Ajax-salaris op laten nemen en een clausule dat Feyenoord niet moeilijk doet als er een marktconform bod komt. Feyenoord hoopt dat hij blijft. Dat zou ook een signaal naar de selectie zijn.”

Toch is een vertrek niet geheel uitgesloten. “PSV had echt plannen met hem, maar hij wilde bij Feyenoord blijven. Dan ga je niet een jaar later wel. Dus als hij weggaat, dan gaat hij naar het buitenland.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *