FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord City realisatie weer een stap dichterbij

Er is een belangrijke stap gezet in de realisatie van Feyenoord City. De Stichting Gebiedsontwikkeling aan de Maas heeft een overeenkomst getekend met TLR International Laboratories over de uitplaatsing van dit laboratorium naar een andere locatie. Dat weet het medium Rijnmond vandaag te melden.

“TLR is nu nog gevestigd in een pand aan de Bankwerkerstraat dat al eerder werd verworven in het kader van de gebiedsontwikkeling. Uiterlijk 1 januari 2022 zal TLR verhuisd zijn. Daarmee kan de locatie tijdig bouwrijp worden gemaakt voor de bouw van het nieuwe stadion van Feyenoord”, zo klinkt het.

“Beide partijen zijn tevreden met het akkoord waar lang over is onderhandeld. Deze overeenkomst is van groot belang voor de realisatie van het nieuwe stadion van Feyenoord. Over de inhoud van de overeenkomst worden geen mededelingen gedaan”, aldus Rijnmond.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *