FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft apart plannetje met spits Dylan Vente’

Dit seizoen speelt Dylan Vente op huurbasis bij RKC maar het is de bedoeling dat aankomende zomer weer terugkeert bij Feyenoord. De Stadionclub heeft naar verluidt een apart plannetje met hem.

Feyenoord doet in het aankomende seizoen mee aan een nieuwe competitie voor spelers onder de 21 jaar en het Algemeen Dagblad schrijft: “In het elftal onder 21 jaar, een nieuwe leeftijdscategorie voor spelers die niet meteen de stap van het hoogste jeugdelftal naar de hoofdmacht kunnen maken, wil Feyenoord graag Dylan Vente laten spelen. De 20-jarige spits, die in september 2017 al minuten maakte in de Champions League, wordt teruggeroepen van RKC Waalwijk, waar hij op huurbasis was gestald.”

De krant vervolgt: “Niet alleen Vente, die dus na de zomer niet hoeft te rekenen op een plek in de selectie van de hoofdmacht, maar ook het bij FC Dordrecht-gestalde trio Achraf El Bouchataoui (20), Jordy Wehrmann (21) en Ian Smeulers (20) staat op de nominatie om terug te keren naar een jeugdelftal. Of die vier spelers zelf op die stap terug zitten te wachten, is nog niet bekend.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *