‘Feyenoord schrikt zich rot van vraagprijs voor deze middenvelder’

Feyenoord wil dolgraag de gehuurde middenvelder Oguzhan Ozyakup definitief overnemen van het Turkse Besiktas maar is flink geschrokken van de prijs die ze voor hem vragen.

Het Turkse Fotospor schrijft dat Feyenoord anderhalf miljoen euro heeft geboden voor Özyakup. Dat is fors minder dan de vraagprijs van zes miljoen euro en dus heeft Besiktas het bod afgewezen. Het is nu aan beide clubs om te bekijken of er voldoende ruimte is om tot elkaar te komen, maar gezien de beperkte speelruimte lijkt de eredivisionist voor een groot dilemma te staan.

Özyakup zelf zou graag bij Feyenoord willen blijven. De middenvelder (27) heeft in Istanbul nog een contract tot medio 2022.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!