‘Feyenoord neemt ander standpunt in dan Ajax in Eredivisie-discussie’

Feyenoord heeft nog geen stevig standpunt ingenomen in de Eredivisie-discussie rondom de coronacrisis. Volgens clubwatcher Sinclair Bischop is er voor de Rotterdammers nog veel onduidelijk.

Ajax, AZ en PSV zijn tamelijk uitgesproken, waar Feyenoord nog afwacht. “Dat komt omdat Feyenoord wil weten hoe het zit met de tv-contracten en de inschrijving voor Europees voetbal volgend jaar”, legt Bischop uit namens RTV Rijnmond. “Want als je nu al de stekker eruit trekt, heeft de UEFA al gedreigd: als landen of ploegen er mee stoppen zou dat consequenties kunnen hebben op de inschrijving voor volgend jaar.”

Geld speelt volgens Feyenoord een grote rol. “Ajax heeft wat meer geld te besteden. Die zouden dat eventueel kunnen opvangen, maar als je bij Feyenoord met bepaalde mensen spreekt, denken zij ook dat de kans groter is dat we in juni niet voetballen dan wel.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!