FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord neemt beslissing over aantrekken Ryan Babel’

Gisteren konden we lezen dat Feyenoord interesse zou hebben in Ryan Babel maar de Rotterdammers zijn niet van plan om een poging voor hem te gaan wagen. Dit weet het Twitteraccount Feyenoord Transfermarkt te melden.

Volgens het Turkse Fanatik zijn Feyenoord en PSV in de race voor de huurling van Galatasaray. Echter, volgens het genoemde account is Babel géén optie voor de Rotterdammers. Ook zal de clubleiding onder leiding van technisch directeur Frank Arnesen geen miljoenen spenderen aan Trabzonspor-huurling Edgar Ié.

Mogelijk neemt Feyenoord in de zomer alweer afscheid van Marcos Senesi. De Argentijn werd afgelopen augustus nog voor zo’n zeven miljoen euro ingelijfd door de Rotterdammers en heeft zich na een lastige start opgewerkt tot basisspeler. Bij een ‘exorbitant bod’ uit Spanje (zeker zestien miljoen euro) zou Feyenoord willen meewerken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *