FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Eric Botteghin dreigt transfervrij bij Feyenoord te vertrekken’

Eric Botteghin speelt na de zomer wellicht voor een andere club dan Feyenoord. Hij dreigt namelijk terug te keren naar zijn geboorteland Brazilie.

Feyenoord Transfermarkt schrijft op Twitter: “Dan nog de kwestie Eric Botteghin. Verlengen? Het kan zomaar. Komende weken gaan club en speler in gesprek. De centrale verdediger ambieert ook een overstap naar geboorteland Brazilië. @FeyenoordTM ving op dat Sport Club Corinthians Paulista zijn ontwikkelingen in de gaten houdt.”

Botteghin heeft in eerder stadium al laten weten open te staan voor een terugkeer naar zijn geboorteland. Hij speelt al sinds 2007 in Nederland. Via PEC Zwolle, NAC Breda en FC Groningen werd de centrale verdediger in 2015 naar De Kuip gehaald.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *