‘Marcos Senesi hoopt dat Feyenoord zijn droom laat uitkomen’

De Argentijnse verdediger Marcos Senesi hoopt dat Feyenoord hem wil helpen om zijn droom in vervulling te laten gaan. Hij wil namelijk erg graag deelnemen aan het Olympisch voetbaltoernooi in Tokio.

Senesi was al in beeld voor het kwalificatietoernooi voor de Olympische Spelen. “Voorafgaand aan de coronacrisis sprak ik met coach Fernando Batista en ik wist dat hij me in zijn voorselectie wilde opnemen”, vertelt de Feyenoorder aan Télam.

“Voor mij zou dat altijd een doelstelling zijn. Aan mijn instelling zal het niet liggen, maar ik wist dat het lastig zou worden”, aldus Senesi. Uiteindelijk werd het kwalificatietoernooi verschoven. De FIFA heeft echter al ruimte geboden voor spelers als Senesi om in 2021 alsnog weer deel te nemen, ondanks de leeftijdslimiet.

Feyenoord zal Senesi normaliter niet willen afstaan voor de kwalificatiecyclus. Mogelijk is deelname aan het hoofdtoernooi, mits Argentinië daarin slaagt, wél een optie voor de club.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!