‘Eljero Elia kan binnenlandse transfer maken komende zomer’

Het zou zomaar kunnen dat Eljero Elia deze zomer een beladen transfer zal gaan maken. Besiktas heeft namelijk naar hem geinformeerd. Hij speelt op het moment bij Istanbul Basaksehir.

Elia heeft bij zijn huidige werkgever een contract tot en met 30 juni. De oud-Feyenoorder heeft al besloten om zijn verbintenis niet te verlengen in Istanbul, maar mogelijk blijft hij wel in de omgeving actief. Stadgenoot Besiktas zou een dienstverband wel zien zitten.

Het management van Besiktas heeft intern groen licht gegeven. Dat gebeurde al onder leiding van de reeds ontslagen Abdullah Avci, die hem bij Istanbul Basaksehir al onder zijn hoede had. Inmiddels is de beslissing doorgeschoven naar de huidige trainer, Sergen Yalcin.

Elia heeft aangegeven een nieuwe stap te willen maken. Naar verluidt heeft hij Besiktas kenbaar gemaakt deze stap wel te zien zitten.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!