‘Feyenoord zit in mijn hart en zou nooit voor Ajax of PSV kunnen spelen’

Eric Botteghin verdediger van Feyenoord zou nooit de overstap kunnen maken naar aartsrivaal Ajax. Ook een transfer naar PSV ziet de Braziliaan niet zitten.

“Ik hou van Feyenoord en zou echt nooit voor Ajax of PSV kunnen spelen”, vertelde Botteghin tijdens een Instagram Live interview van Zaalvoebalclub L84. Met Feyenoord werd Botteghin kampioen. “Na achttien jaar werd de club weer kampioen. De hele stad kwam tot stilstand, ongelooflijk. Dat zal ik nooit meer vergeten. Bij Feyenoord heb ik ook het geluk en eer gehad om samen te spelen met Robin van Persie, één van de grootste sterren ooit. Dat pakt niemand me meer af.”

Toch beseft Botteghin wel dat hij op termijn vervangen gaat worden door een speler uit de jeugd. “Hier in Nederland hebben jonge spelers geluk, want over het algemeen krijgen ze veel kansen. Niet alleen Ajax, maar elke club in Nederland heeft een goede jeugdopleiding.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!