‘Tottenham, Juve, Schalke en Milan willen ‘wonderkid’ van Feyenoord’

Volgens het Engelse medium Football Insider heeft Tottenham Hotspur haar pijlen gericht op Lemare Bogarde. Hij is een 16-jarige speler die uitkomt in de jeugdopleiding van Feyenoord. Het Engelse medium noemt hem ‘Dutch rising star’ en ‘Dutch wonderkid’

Lamare Bogarde is het broertje van Melayro Bogarde (17), die onlangs al naar TSG Hoffenheim verkaste. Hij werd zelf ook in verband gebracht met die club. Nu heeft Tottenham Hotspur de pijlen op hem gericht, weet Football Insider.

Volgens het Engelse medium wordt Bogarde nauwlettend in de gaten gehouden door de topclub uit Londen. Maar Tottenham is niet alleen, want ook Schalke 04, Juventus en AC Milan schijnen interesse te hebben.

De scoutingsrapporten over Bogarde zijn positief, weet Football Insider. Het is nog onduidelijk hoe de transfermarkt zich gaat ontwikkelen, maar Tottenham wil prioriteit geven aan het binnenhalen van Bogarde. Het Engelse medium sluit niet uit dat de jonge verdediger ergens in de komende maanden al naar Tottenham verkast.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!