FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dick Advocaat wil deze speler naar Feyenoord gaan halen’

Dick Advocaat wil een oude bekende van hem naar Feyenoord gaan halen. De Kleine Generaal zou bij de directie hebben aangedrongen op de komst van Jeremain Lens.

In januari bevestigde Advocaat al te hebben gesproken met Lens, maar destijds wilde de aanvaller nog bij Besiktas blijven. Onlangs vertelde de speler echter aan Fanatik: “Ik wil nu ook mijn voetbalcarrière in mijn eigen land voortzetten. Er zijn ook aanbiedingen van Nederlandse clubs. Ik wil op dit moment graag dichtbij mijn familie zijn.”

Clubs werden daarbij niet genoemd, maar de optelsom leerde al snel dat Feyenoord een optie zou kunnen zijn. Turkse media, zoals Fotomaç, bevestigen nu dat Advocaat opnieuw heeft gevraagd om hem naar De Kuip te halen. In het verleden werkte hij al vaker met de 33-jarige aanvaller.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *