FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Marcos Senesi zet zijn zinnen op transfer en heeft duidelijke voorkeur’

Marcos Senesi is bij Feyenoord pas bezig aan zijn eerste seizoen maar hij overweegt al te gaan vertrekken. Hij heeft ook een duidelijke voorkeur voor een nieuwe bestemming. Namelijk de Spaanse competitie.

Volgens het Twitter-account Feyenoord Transfermarkt wil Feyenoord bij een ‘exorbitant bod’ meewerken aan een transfer van Senesi. Zowel uit Spanje als uit andere landen zou een dergelijk bod serieus worden overwogen, maar de Zuid-Amerikaan heeft al laten weten graag naar La Liga te willen verhuizen.

Senesi heeft verschillende redenen om voor Spanje te willen kiezen. Allereerst spreekt hij natuurlijk de taal, maar anderzijds zou hij ook de competitie hoog aanslaan. De Feyenoord-verdediger werd medio 2019 nog voor zo’n zeven miljoen euro aangetrokken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *