FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘FC Twente en Feyenoord strijden om Jeremain Lens’

FC Twente heeft zich ook in de strijd gemengd om aanvaller Jeremain Lens. Dit weet het medium Takvim te melden. Eerder was al bekend dat Feyenoord het wel ziet zitten om hem over te nemen van Besiktas.

Vorige week meldde Fanatik dat Lens geen toekomst meer ziet in Turkije. Hij is vanwege het coronavirus terug in Nederland, wil niet meer naar Besiktas en gaat het liefst aan de slag bij een Nederlandse club. Bovendien zou Besiktas hem een voorstel hebben gedaan. Lens ligt nog twee jaar vast in Istanbul, waar hij dit seizoen tot één doelpunt in zestien competitiewedstrijden kwam. Eerder stond de 34-voudig international van het Nederlands elftal onder contract bij AZ, NEC, PSV, Dynamo Kiev, Sunderland en Fenerbahçe.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *