‘Arsenal gaat shoppen in de jeugdopleiding van Feyenoord’

Arsenal gaat zich bij Feyenoord melden voor een jeugdspeler. Trainer Mikel Arteta zou het namelijk zien zitten in Lemare Bogarde. Dit weet het medium Footbal Insider te melden.

De 16-jarige middenvelder van de Rotterdammers kwam afgelopen seizoen in Feyenoord Onder-17 uit, maar krijgt deze zomer dus de kans om zijn carrière in een stroomversnelling te brengen.

Arsenal is naar verluidt niet de enige club die achter Bogarde aanzit, want ook AC Milan, Juventus, Schalke en Borussia Dortmund hebben interesse getoond. Daarnaast is Tottenham Hotspur in de race, al denkt Arsenal dat de club op de Spurs een streepje voor heeft.

Verder denkt de Engelse club weinig tot geen nieuwe aankopen te doen. Arteta zou te horen hebben gekregen dat hij komende zomer moet proberen zijn huidige selectie zo sterk mogelijk te maken, zodat de club de komende periode goed voor de dag komt.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!