FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord zet spelers in de etalage voor miljoenendeal’

Feyenoord zit goed in haar linkervleugelverdedigers. En daarom willen ze of Ridgeciano Haps gaan verkopen of Tyrell Malacia. Mogelijk maakt één van deze spelers komende zomer dus een transfer.

Feyenoord Transfermarkt geeft te kennen dat ‘heel wat clubs’ het duo op de korrel heeft. Het Twitter-medium concludeert: “Mijn verwachting is dat Ridgeciano Haps aankomende zomer een transfer zal gaan maken, waarna Malacia doorgroeit naar een vaste basisplek en zodoende zijn marktwaarde verder gaat opbouwen.”

Haps kwam door blessureleed en concurrentie relatief weinig in actie voor Feyenoord dit seizoen. De oud-AZ’er mocht vlak voor de uitbraak van de coronacrisis nog wel als linksbuiten aantreden dankzij het vertrek van Sam Larsson en de maandenlange absentie van Luis Sinisterra.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *