FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Bij Feyenoord lopen spelers die in Den Haag hadden moeten spelen’

Maurice Steijn is positief over de toekomst van ADO Den Haag. Hij heeft vertrouwen in de rol van Martin Jol als adviseur en denkt dat de jeugdopleiding van de club een boost kan geven aan het eerste elftal.

“Van wat ik begrijp wil hij het Ajax-model implementeren, oud-spelers op bepalende posities, want zij kennen de cultuur van de club”, zegt Steijn in Voetbal International over de aanwezigheid van Jol. “Ik ben het met hem eens als hij stelt dat het ongelooflijk is dat ADO er niet in slaagt goede spelers op te leiden. Er lopen bij Feyenoord in de jeugd jongens die gewoon in Den Haag hadden moeten spelen.”

Volgens Steijn kan Jol met zijn plannen ADO weer op de kaart zetten bij talenten. “De echt grote talenten houd je niet tegen, maar alles daaronder hoeft toch niet per se naar Amsterdam of Rotterdam? ADO moet weer een aantrekkelijke club worden voor dat soort spelers, want er zijn er genoeg die het liefste gewoon in Den Haag voetballen, hoor. Het is nooit te laat om zulke fouten te herstellen en ik ben blij dat Jol zich opwerpt als de man die dat echte clubgevoel wil terugbrengen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *