‘Feyenoord wil haast maken met nieuw contract voor Advocaat’

Als het aan Feyenoord ligt dan verlengd trainer Dick Advocaat zijn contract bij de club snel. Dit weet Voetbal International te melden. Advocaat zou hier zelf voor openstaan, mits er voldoende perspectief is.

Inmiddels is de trainer al druk bezig met de invulling van de selectie voor komend seizoen en heeft hij hier meerdere keren per week contact over met technisch directeur Frank Arnesen.

Advocaat wil op drie posities versterkingen zien. Op het middenveld zouden drie spelers moeten komen. Het contract van Leroy Fer loopt na dit seizoen af, maar Feyenoord heeft een optie waarmee zijn contract verlengd kan worden. Indien dat daadwerkelijk gebeurd, moeten er nog twee middenvelders bij. Oguzhan Özyakup wordt nu gehuurd van het Turkse Besiktas tegen gunstige voorwaarden, maar het is nog onduidelijk of dat nog een seizoen kan.

Ook zou Advocaat een extra aanvaller bij de selectie willen. Luis Sinisterra wordt pas aan het eind van het kalenderjaar terugverwacht, terwijl Sam Larsson is verkocht aan het Chinese Dalian FC. Ook zou de trainer een alternatief voor de linkerflank willen hebben. Als Steven Berghuis dan ook nog een jaar in De Kuip blijft, zou er voor Advocaat voldoende perspectief zijn om nog een seizoen bij de club te blijven.

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!