FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘John Guidetti moet opzoek naar een nieuwe club’

John Guidetti moet na dit seizoen weer opzoek naar een nieuwe werkgever. Hij speelt momenteel op huurbasis voor Hannover 96 maar hij is te duur voor die club. Hij staat onder contract bij het Spaanse Alaves.

In vijf wedstrijden was hij goed voor één doelpunt. Of daar nog wat bijkomt, hangt af van wanneer en of er nog gevoetbald wordt in Duitsland.

De kans is in elk geval klein dat Guidetti ook volgend seizoen in Hannover speelt. “Ik vind hem leuk, maar hij is waarschijnlijk te duur om de samenwerking een vervolg te geven”, aldus clubbaas Martin Kind tegenover Sportbuzzer.

Hannover betaalt een half miljoen euro aan Alavés om Guidetti te huren en kán een optie tot koop van 4,5 miljoen lichten om hem definitief over te nemen. Door de financiële gevolgen van de coronacrisis ligt dat echter niet voor de hand. Hannover staat negende op het tweede niveau.

Bij het Spaanse Alavés lijkt de rol van Guidetti ook uitgespeeld. Deze winter werd de 28-jarige Zweed nog in verband gebracht met Feyenoord, maar trainer Dick Advocaat was naar verluidt geen voorstander van zijn komst.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *