‘Derksen en Genee bereid om Talpa-salarissen van medewerkers te betalen’

Johan Derksen en Wilfred Genee zijn bereid om een mooi gebaar te maken. Mochten er namelijk ontslagen gaan vallen bij het bedrijf Talpa waar ze voor werken dan zijn ze bereid om die salarissen over te nemen en te betalen.

Genee contacteerde Derksen na een brief van John de Mol. “We kregen een brief van De Mol, waarin stond dat de Coronacrisis hem heel veel geld kost, omdat er weinig reclame is, en er werden toch wel wat ontslagen bij Talpa verwacht. Dat is nog niet gebeurd”, vertelt ‘De Snor’ aan Hélène Hendriks.

“Wilfred heeft toen contact met me opgenomen, die zegt: ‘Moeten wij niet eens salarissen gaan betalen?’ Toen heb ik gezegd: ‘Als de nood aan de man komt, betalen wij die salarissen, zodat die mensen niet ontslagen worden'”, aldus Derksen, die Genee complimenteert. “Niet ik nam het initiatief, maar Wilfred.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!