‘Luis Sinisterra staat voor absolute droonmtransfer’

Er is aan belangstelling geen gebrek voor Feyenoord-aanvaller Luis Sinisterra. Het ziet er dan ook naar uit dat hij een mooie stap kan gaan maken. Don Balón schreef onlangs al dat Atlético Madrid belangstelling heeft voor de buitenspeler uit Colombia.

Daar zouden we nu twee grote clubs aan mogen toevoegen: Liverpool en Manchester City. Managers Jürgen Klopp en Pep Guardiola zouden volgens datzelfde medium onder de indruk zijn van zijn ontwikkeling.

Liverpool had zelfs al plannen om deze zomer de optie Sinisterra concreet te maken. Zijn knieblessure en de coronacrisis werken hem nu even tegen, maar toch zouden clubs deze zomer al kunnen toeslaan. Waarschijnlijk mag de Feyenoorder wel het seizoen 2020-2021 in De Kuip doorbrengen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!