FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Eredivisie-clubs zijn helemaal klaar met deze man’

Volgens analist Johan Derksen zijn de clubs uit de Eredivisie helemaal klaar met Mathijs Manders. Hij is algemeen directeur van de Eredivisie CV. Dit zei Derksen in het programma Veronica Inside gisteren.

Derksen geeft aan dat de clubs ‘dusdanig ontevreden zijn’ dat Manders binnen afzienbare tijd moet vrezen voor zijn baan. “Hij loopt slaafs achter Gudde en de KNVB aan”, aldus de voetbalanalist, die stelt dat de directeuren van de clubs er helemaal klaar mee zijn.

“Ze willen hem lozen en Michael Kinsbergen als opvolger aanstellen”, aldus Derksen. “Dat is een veel doortastender man, met een schat aan ervaring.” Daarentegen heeft Manders, in de studio beter bekend als ‘het Graydon-mannetje’, volgens de analist ‘nog nooit iets voorgesteld’.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *