‘Nederlandse voetballiefhebbers zorgen voor nieuw bloedbad’

De TV-zender Fox Sports heeft de laatste betaling van de TV-gelden inmiddels voldaan aan de clubs uit de Eredivisie, en daardoor kunnen de clubs weer wat ademhalen. Alleen dreigt er nu een ander probleem voor ze.

TotaalTV schrijft: “De uitzendrechten van Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Bundesliga zijn in het bezit van betaalzender FOX Sports. Mocht het kabinet het advies van de burgemeesters overnemen dan betekent dit het meest zwarte scenario voor de betaalzender.”

“Het belangrijkste sportcontent is dan in ieder geval tot 1 september niet meer beschikbaar. De kans dat nog meer Nederlanders het abonnement tijdelijk opzeggen, wordt door een dergelijke beslissing van het kabinet groter”, aldus het medium. Eerder werden al veel abonnementen stopgezet.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!