FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Inter Milan komt met prachtig nieuws voor Stefan de Vrij’

Stefan de Vrij presteert uitstekend bij Inter Milan en daarom kan hij een contractverlenging tegemoet zien. Dit weet het medium La Repubblica te melden.

De Vrij was dit seizoen de grote ster in de defensie van Inter. Volgens velen is de 28-jarige international van Oranje zelfs een van de beste verdedigers van de Italiaanse Serie A. Inter ziet dan ook alle aanleiding om zijn tot 2023 doorlopende contract open te breken.

Voor Inter is er geen haast om te verlengen, maar toch zou de club plannen in die richting hebben. Op die manier wil men geïnteresseerde clubs definitief afschrikken. Ook teamgenoot Milan Skriniar zou een gloednieuw contract kunnen ondertekenen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *