FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat deze twee spelers halen uit Zuid-Amerika’

Feyenoord gaat op de Zuid-Amerikaanse tour. De technisch directeur van de Rotterdammers is momenteel in gesprek met de Ecuadoraanse club Independiente del Valle over een transfer van twee spelers. Dit weet het medium Calciomercato te melden.

De eerste heet Moises Caicedo en is achttien jaar oud: we hebben het over iemand die centraal op het middenveld kan spelen, maar ook op de flanken. Daarnaast willen de Rotterdammers William Pacho graag overnemen, een centrumverdediger die eveneens achttien jaar oud is. Beide spelers kwamen in februari in actie op de Copa Libertadors voor spelers onder de twintig jaar, en dat toernooi werd ook gewonnen door Independiente del Valle.

Feyenoord zou op poleposition liggen om deze talenten naar de Eredivisie te halen, maar er is wel wat concurrentie. Ook Sevilla en een aantal Italiaanse clubs houden namelijk een vinger aan de pols…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *