FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-middenvelder kan naar een kwartet aantal clubs

Volgens de technisch directeur van Feyenoord, Frank Arnesen, staat Orkun Kokcu in de belangstelling van verschillende clubs. Dit meldt hij tegenover het medium ABC.

“Zij hebben zich nog niet bij ons gemeld. Er is nog niets officieel en dat wil ik graag duidelijk maken. We zijn op de hoogte van de belangstelling omdat zijn zaakwaarnemer dat ons verteld heeft. We hebben hem een paar keer gesproken en hij liet ons weten dat er vier clubs zijn, waaronder Sevilla”, wordt Arnesen geciteerd.

De td wil Kökcü echter graag in Rotterdam houden. “We hebben zijn zaakwaarnemer verteld dat die interesse mooi is, maar dat het onze bedoeling is zijn contract te verlengen. Hij heeft nog een contract tot 2023 en wij willen die met twee jaar verlengen, tot 2025. We zijn daarover met zijn zaakwaarnemer in gesprek.”

Volgens ABC zou Sevilla, dat vorig jaar al Luuk de Jong ophaalde bij PSV, zo’n 18 miljoen euro klaar hebben liggen voor de 19-jarige Kökcü.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *