‘Feyenoord houdt schoonmaak en laat twee spelers vertrekken’

Feyenoord is bezig met de selecties voor het volgende seizoen. En omdat de competities stilleggen is daar alle tijd voor. Zo weet Algemeen Dagblad-journalist Mikos Gouka te melden dat Rychaintelo Knoll weg moet uit Rotterdam.

De clubwatcher schrijft over de 18-jarige jeugdinternational op Twitter: ‘Hij werd in de zomer van 2017 door de Rotterdammers voor 14.000 euro weggeplukt bij PEC Zwolle en de middenvelder speelde eerder voor de amateurs van Zeeburgia.’

En ook voor de 19-jarige Rodney Huijgen, oud-speler van SC Emma en Oranje Wit, had Feyenoord slecht nieuws. ‘Zijn contract liep tot medio 2020, de optie om langer te blijven werd niet verlengd. Huijgen speelde dit seizoen nog vaak in Jong Feyenoord’, aldus Gouka.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *