FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil grote transferslag slaan in binnen en buitenland’

Feyenoord heeft een groot aantal spelers in het vizier om de gelederen voor het volgende seizoen te versterken. Naar verluidt staan er maar liefst acht namen op het verlanglijstje van technisch directeur Frank Arnesen.

Eerder op de dag maakte het Algemeen Dagblad al bekend dat Vitessenaar Bryan Linssen in beeld is bij Feyenoord. Ook Deyovaisio Zeefuik (FC Groningen) en Joey Veerman (sc Heerenveen) worden nauwlettend bekeken door de Rotterdammers, zo weet KuipTalk. De Keuken Kampioen Divisie levert één doelwit op: Jan Paul van Hecke (NAC Breda).

Verder zouden Jeffrey Bruma, Wesley Hoedt, Jaïro Riedewald en Ferdi Kadioglu al dan intensief in de gaten gehouden worden. Verder worden Aster Vranckx, Joshua Kitolano, Dario Vizinger, Dennis Man, Mohammed Kudus, Isaac Tanga, Hussein Ahmadi en Apostolos Apostolopoulos ook concreet in de gaten gehouden.

Het lijstje met buitenlandse doelwitten is groter. Álvaro Barreal, William Pacho, Moises Caicedo en Igor Daniel zouden eveneens in het vizier zijn bij Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *