FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Geweldig transfernieuws op komst voor Feyenoord-supporters’

Door de coronacrisis is ook de voetballerij erg hard getroffen. Er wordt een megaverlies verwacht bij de clubs en dat gaat natuurlijk zijn consequenties hebben op de transfermarkt.

In de afgelopen zomer betaalden de Rotterdammers miljoenen euro’s aan San Lorenzo om aan de slag te mogen gaan met Marcos Senesi, en die heeft inmiddels wel naam gemaakt in De Kuip. In de winterstop bracht het Spaanse Getafe een bod van ongeveer 9 miljoen euro op hem uit, maar dat was niet naar de smaak van de traditionele Eredivisie-topclub.

Volgens de laatste geruchten wil Feyenoord minstens 16 miljoen euro incasseren met de verkoop van de Argentijnse centrumverdediger, maar het is de vraag of dat op dit moment haalbaar is. De stopper is ontzettend populair en een heel leger aan scouts heeft hem al uitgelicht, maar veel Europese (sub)topclubs moeten de hand op de knip houden.

En dus wordt het steeds waarschijnlijker dat Senesi ook volgend seizoen nog in De Kuip speelt. De situatie van Steven Berghuis, een andere populaire Feyenoorder, is overigens helemaal anders. Zaakwaarnemer Mino Raiola zei onlangs al: “Hij zal nog steeds willen gaan als er iets voorbijkomt dat hem aanstaat. Hij is een goede gozer die precies weet wat hij wil. Misschien een laatbloeier, maar zijn potentie is groot en hij is al de beste speler van de Eredivisie. Niet alleen de laatste maanden, daarvoor ook al.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *