FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Muntje opgooien om de bekerfinale tussen Utrecht en Feyenoord te beslissen’

Normaal gesproken zou vandaag om 18.00uur de bekerfinale tussen Utrecht en Feyenoord worden gespeeld. De coronacrisis heeft er voor gezorgd dat er al een dik een maand nergens meer een bal rolt. Het is nog maar de vraag of deze wedstrijd uberhaupt nog gaat worden gespeeld.

Grootaandeelhouder Frans van Seumeren van de Domstedelingen vertelt in gesprek met De Telegraaf: “Die datum stond in mijn geheugen gegrift. Het zou een groot feest zijn geworden. We waren zo blij dat we van Ajax hadden gewonnen en naar De Kuip gingen. Maar helaas, alles is nu anders. Het is heel onwerkelijk wat we meemaken. Dat geldt voor alles. Ik vind het angstaanjagend dat de hele maatschappij zo onder invloed kan raken van zo’n virus.”

Maar… hoe moet het nu verder met de finale? “Het zou wel eerlijk zijn als de finale toch nog wordt gespeeld. Ik verwacht dat er niet snel gespeeld zal worden met publiek, dus dat zal dan zonder publiek moeten. Dat is heel jammer, maar het is niet anders. En als dit seizoen niet uitgespeeld kan worden, dan zou de bekerfinale misschien voor de start van het nieuwe seizoen gespeeld kunnen worden. En als er uiteindelijk niks mogelijk is, dan moet er maar een muntje opgegooid worden om een winnaar aan te wijzen. We hebben niet voor niets die finale gehaald.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *